مشاوره كنكور
مشاوره كنكور با ارائه راه حل هاي درست و برنامه ريزي دقيق مسير موفقيت در كنكور را براي شما هموار مي كند. تيم آرموو متشكل از اساتيد و مشاوران متخصص كنكور است كه مي توانند با كمترين هزينه و در كوتاه ترين زمان با راهنمايي هاي خود شما را از دام استرس ها و اضطراب هاي كنكور رها كنند و راه حل هاي مناسب و مفيدي را براي پيروزي در اين آزمون بزرگ به شما ارائه دهند. هر ساله داوطلبان زيادي، مشتاق به شركت در اين آزمون بزرگ و سخت مي شوند كه تعداد بسيار زيادي از آن ها فارق التحصيلان پايه دوازدهم، داوطلبين داراي مدرك كارداني، ليسانس و فوق ليسانس هستند.
مشاور كنكور كيست؟
مشاور كنكور فردي است كه با بينش كامل نسبت به اين آزمون بزرگ و با اطلاع از تمام مسير هاي كه دانش آموزان رتبه برتر طي كرده اند مي تواند دانش آموزان و دانشجويان فارق التحصيل را راهنمايي كنند تا به رشته و دانشگاه مورد علاقه شان راه يابند. معمولا رتبه هاي برتر سال هاي گذشته كنكور بهترين مشاوراني هستند كه با دانش كامل نسبت به اين آزمون مي توانند مسير موفقيت را به كنكوري ها نشان دهند تا آن ها نيز با ديد بهتري در اين مسير قدم بگذارند.
فرصت قبولي تو كنكور رو از دست نده، مشاوره كنكور آرموو!
مشاوره تلفني كنكور
مسير كسب دانش براي هر فرد مسيري جدايي ناپذير است، در اين مسير افراد به چند دسته تقسيم مي شوند، افرادي كه پس از گذراندن دوره مدرسه و كسب مدرك ديپلم وارد بازار كار مي شوند و از ادامه تحصيل جا مي مانند و به ترتيب افرادي كه مدارك كارداني و ليسانس و دكتري دريافت مي كنند و سپس وارد بازار كار مي شوند. در حال حاضر منطقي ترين راه براي افراد اين است كه در كنار روند ادامه تحصيل شان وارد دنياي كار شوند تا بتوانند بهتر و سريع تر به نتايج درستي در زندگي شان برسند. گروه مشاوره كنكور آرموو با تشكيل تيم مجرب خود در نظر دارد تا اين مسير دانش و علم آموزي را براي هم وطنان راحتتر و آسان تر كنند تا افراد با خيال راحت از غول كنكور گذر كنند و در رشته و دانشگاه مورد علاقه شان به ادامه تحصيل بپردازند.
مشاوره كنكور مي تواند با ارائه روش ها و تكينيك هاي نوين آموزشي، تست زني و نوع مطالعه صحيح به شما در اين مسير پر فراز و نشيب كمك كند تا به موفقيت هاي بزرگي برسيد و آينده شغلي تان را تضمين كنيد.
چرا از مشاوره كنكور كمك بگيريم؟
دريافت ذهنيتي روشن از نحوه قبولي در دانشگاه ها و تجربيات رتبه هاي برتر كنكور
برنامه ريزي و زمان بندي دقيق براي تمرين و مطالعه به نسبت خصوصيات اخلاقي و علاقه مندي هاي هر داوطلب
اطلاعات بروز و جامع از منبع تست هاي كنكور
تأثير ضرايب دروس بر نحوه تست زني و زماني بندي كلي داوطلب
اطلاع از بخش هاي درسي كه به نظر مي رسد مورد علاقه طراحان تست هاي كنكور است
«بزرگترين ترس ما نبايد شكست باشد، بلكه بايد ترس از موفقيت در موارد بي اهميت باشد»…
فرانسيس چان
مزاياي مشاوره تلفني كنكور چيست؟
آرامش و راحتي داوطلب در حين مشاوره
كاهش خطرات و هزينه هاي رفت و آمد
محدود نبودن زمان و مكان مشاوره
مقرون به صرفه بودن مشاوره تلفني به نسبت مشاوره حضوري
صرفه جويي در اتلاف انرژي و زمان
خصوصيات سه دسته از داوطلبان كنكور
دسته اول معمولا داوطلبايي كه در زمان باقيمانده به كنكور در حد تسلط به يادگيري و مديريت بر زمان رسيده اند چندان نگران چيزي نيستن و در بحبوحه امتحانات دانش و تسلط خودشون رو روي مطالب محك ميزنند، اين داوطلبان بعد از امتحانات با تمرينات تست زني تسلط بيشتري پيدا مي كنند و به يك استاندارد درست و خوب براي آزمون بزرگ كنكور ميرسند.
دسته دوم از داوطلبان كنكور كساني هستند كه كتاب رو خوندن ولي به تسلط نرسيدن و امتحانات نهايي رو مزاحم ميدونن و فكر ميكنند اگه امتحان نبود بهتر در كنكور موفق ميشدند. در بهترين حالت اين افراد به تقريبا پاييني مي رسند و افسوس زمان از دست رفته رو ميخورند. تنها نكاتي كه مي تواند به اين داوطلبان كمك كند، انرژي و انگيزه اي است كه تمركز آنان را بيشتر كند و باعث شود رتبه شان بيشتر شود و به نتيجه بهتري برسند.
دسته سوم سياهي لشگر هستند! افرادي كه تنها به كتاب نگاه كردن و اصلا تسلطي به محتوا كتاب ندارن و معمولا رتبه هايي بالاي ?? هزار مي رسند.
نكته مهم اين است كه بدانيد در كدام يك از اين سه دسته قرار داريد تا با ذهني واقع بين به سراغ درس خواندن برويد و خودتان را براي نتيجه آماده كنيد.
«شما به دنبال رسيدن به تعالي هستيد، همين امروز ميتوانيد آن را به دست آوريد، حتي همين ثانيه، دست از كارهاي كوچك برداريد و عالي كار كنيد».
توماس جي واتسون
براي كنكور چطور برنامه ريزي كنم تا رشته مورد علاقه ام رو قبول شم؟
برنامه ريزي براي آزمون بزرگي همچون كنكور به مراتب سخت تر از برنامه ريزي براي امتحانات ميان ترمي است و بايد جدي تر گرفته شود. اما برنامه ريزي درسي چگونه منجر به موفقيت در كنكور مي شود؟ موفقيت در كنكور غير قابل پيشبيني نيست، همه افراد مي توانند با توجه به استعداد ها، علاقه و تلاششان به آنچه كه مي خواهند برسند اما با برنامه ريزي دقيق. شايد مصاحبه هاي افراد رتبه برتري را تا به حال ديده باشيد، تعدادي مي گويند ما از دو يا سه سال قبل با برنامه ريزي كنكوري درس مي خوانديم، تعدادي يك سال قبل و تعدادي چند ماه مانده به كنكور. اما نكته حائز اهميت اين است كه هر فردي كه در طول سال تحصيلي به خوبي دروس را مفهومي خوانده باشد، مي تواند در مدت كوتاه تري به نتيجه برسد، اما اگر در طول سال تحصيلي تمام دروس را شب قبل امتحان مرور كرده ايد بايد زمان بيشتري را براي مطالعه كنكوري اختصاص دهيد.
??? هزار نفر در آرزوي دكتر شدن!
تعداد شركت كنندگان كنكور تجربي در سال ?? حدود ??? هزار نفر است كه نشان مي دهد اين رشته نسبت به الباقي رشته ها داراي طرفداران بيشماري است. طي سال هاي اخير طرفداران رشته پزشكي و دندان پزشكي نسبت به قبل چندين برابر شده است و اين در حالي است كه تا همين ?? سال پيش طرفداران رشته رياضي بيشتر بود و در مقام بعد رشته تجربي و انساني قرار داشت. شايد ماجراي رتبه برتر كنكور رياضي كه دانشجوي برق دانشگاه شريف بود را به خاطر داشته باشيد كه ترم آخر از دانشگاه انصراف داد و در كنكور تجربي شركت كرد. اين موضوع نشان مي دهد كه رشته هاي تجربي با توجه به شغل هاي پردرآمدي كه دارند بسيار محبوب و پر طرفدار شده اند. اما از اين نكته نبايد غافل شد كه پذيرش در دانشگاه هاي علوم پزشكي بسيار سخت است و ميزان مطالعه و رقابت نيز بسيار بالا، پس اگر مي خواهيد در رشته هاي محبوب و پر طرفدار تجربي قبول شويد بايد در قدم اول تلاش بسيار زيادي كنيد و بعد از مشاوران كنكور استفاده كنيد تا اين مسير هموار شود.
«موفقيت مجموع تلاش هاي كوچك و تكرار روز به روز آن ها است، حتي اگر هيچ نشانه اي از موفقيت نمي بينيد».
رابرت كالير
براي كنكور تستي بخونم يا تشريحي؟
در قدم اول بايد ببينيد اوضاعتون در اون درس در چه حدي هستش، آيا به صورت مفهومي اون درس رو خوندين و يا سرسري از اون رد شدين! اگر درسي رو به صورت سطحي و غير مفهومي خوندين بهتره كه ?? درصد تشريحي اون درس رو بخونين و بعد سراغ تست زني بريد. اما اگر اون درس رو به صورت مفهومي خوندين بهتره بيشتر زمانتونو بزاريد براي تست زدن و تمرين كردن. پس هميشه يادتون باشه كه بايد اول تشريحي بخونيد و بعد تستي.
چه تخصصي در مقطع كارشناسي ارشد بگيرم كه آينده شغليم تضمين باشه؟
معمولا دغدغه دارندگان مدرك كارشناسي زماني كه كنكور كارشناسي ارشد را در پيش دارند اين است كه چه تخصصي از رشته تحصيلي شان مي تواند آينده درخشان تري به همراه داشته باشد. دونكته مهمي كه داوطلبان كنكور كارشناسي ارشد بايد در نظر بگيرند اين است كه در مرحله اول بايد علاقه مندي شان را در نظر بگيرند زيرا در نبود اشتياق و علاقه ادامه تحصيل فرآيندي سخت و گمراه كننده مي شود. در قدم دوم بايد به اين نكته توجه كنند كه چه تخصصي مي تواند آينده شغلي بهتري برايشان ايجاد كند كه اين تنها با استفاده از تجربيات و اطلاعات مشاوران ميسر مي شود.
بهتر نيست به جاي كنكور و ادامه تحصيل، وارد بازار كار بشم؟
دغدغه فارق التحصيل در رشته ها و زمينه هاي مختللف اين است كه هر چه سريع تر وارد بازار كار شوند و تجارب بيشتري در زمينه هاي عملي بدست آوررند و تنها به درس خواندن اكتفا نكنند. تعداد بيشماري از فارق التحصيلان بيكار كه در آخر مجبور مي شوند در رشته هاي ديگري شانس خودشان را براي ورود به بازار كار امتحان كنند اين ترس را ميان داوطلبان كنكور قرار داده است كه آيا بعد از قبولي در رشته و دانشگاه دلخواه آيا تضميني بر آينده شغلي نيز وجود دارد يا خير. توصيه اي كه به جوانان فارق التحصيل در هر مقطع مي شود اين است كه در كنار ادامه تحصيلي به صورت پاره وقت وارد بازار كار شوند، زيرا اين دو مي توانند مكمل هم باشند و در نهايت به نتيجه مطلوبي برسند.
ماموريت آرموو در مشاوره كنكور
ما اينجاييم براي شما، تنها با يك تماس از هر كجاي دنيا مي توانيد با مشاوران برتر ايران صحبت كنيد و اين تنها در آرموو امكان پذير است. با صرف كمترين هزينه، بدون محدوديت در زمان و مكان، مشاوران مي توانند براي شما برنامه ريزي دقيقي انجام دهند و با توصيه هاي خود، تحولي در نحوه مطالعه و درس خواندن شما ايجاد كنند. موفقيت در كنكور با صرف كمترين هزينه يك رؤيا نيست!
مي توانيد از طريق اپليكيشن يا شماره (021-45298) با مشاور كنكور خود ارتباط برقرار نمائيد و مشاوره كنكور بگيريد.